Bloggtørke :(

Hei!

En #Naparapat er en god ting. Han fikk orden på meg, fjernet svimmelheten og #symptomene#krystallsyke. Nå balansere jeg som alle andre og kan sto stille. Det er bare lykke her og jeg er tilbake på #blogg. Det gleder meg. I dag morges husket jeg ikke hvorfor jeg sluttet å blogge. Det er jo bare moro å komme inn her og se hva alle andre har holdt på med. Jeg leser og ler og gråter sammen med dere mine #medbloggere. Dere er flinke: går turer, tar bilder og gjør utrolig mye både bra og crazy. Dere er ærlige og snakker om vanskelig ting.

Jeg lever også ut min #drøm og tilbringe de fleste #arbeidstimene foran #datamaskinen, skriver om uvanlige mennesker og situasjoner. For tiden jobber jeg med min egen selvbiografi #Tur-returHelvete. Det manuset suger meg tom, og #kreativiteten legger seg flat. Noe som kan være et problem når jeg skal skrive et festlig, ærlig eller trist blogginnlegg om meg selv. I dag kom det rett og slett ingenting ut av hodet mitt, noe som er rart. I gamle dager skrev jeg fem innlegg om dagen. Nå klarer jeg ikke å komme fra med et eneste ett ...

Ikke noe jeg kan gjøre med det....jeg får bare vandre inn i #bloggtørken, kanskje vanne litt, se om det vokser fram noe spennende til i morgen.

Tilslutt vil jeg sende en spesiell takk til foreignerat50.blogg.no for anmeldelse av boken min #FarligEnke. Du kan lese anmeldelsen hennes her.

Det er så kult å høre hvordan min ord blir forstått.

Jaja, jeg lover å komme sterkere tilbake i morgen :-)

Deveny

 

 

 

14 kommentarer

Kjempegodt å høre at naprapaten fikk orden på deg. Det må være frustrerende å være svimmel slik at verden går rundt for en.

Jeg synes det er kjempekoselig å lese andres blogger, og jeg tar en leserunde på morgenen og om ettermiddagen/tidlig kveld.

Selv nedprioriterer jeg blogg om sommeren når det er fint og varmt vær. Orker ikke å sitte inne ved PC'n da nei!

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg :)

Purr, purr fra Toril og kattene

Toril sin hverdag med musikken: Det var helt fryktelig å ha det sånn...
Skal ta en øyesjekk også for å være på den sikre siden.

Det er godt du får hjelp. God bedring og ta helgen til hjelp, så kommer ordene rullende :)

God helg :)

Rita Helmi Toivosdatter Laakso: Takk skal du ha :-)

Så bra det går bedre :-)) Håper og at du har en veldig fin dag med det du gjør :-))

Jernbanefrua..: Formen er helt topp nå :)

Fint at medisin hjelper.

Ellers, bloggtørke eller ikke, kan du fortsatt skrive:)

Det bli spennende å lese biografien din en dag:)

Ligaya: Takk skal du ha :)

Så bra det hjelper på svimmelheten... vist det er krystallsyken du har, da er det jo noen bevegelser man kan gjøre med hode (øvelser) så blir det bedre...men dette vet du sikkert...fortsatt god bedring, og du får vanne jevnt og trutt på bloggtørken...Ha en god kveld!

Toini: Vanning er på gang...:-)

Hei, koselig at du er tilbake...fin fin lørdag til deg.

solliv: Takk, takk...er kommet for å bli nå...

Sånn er det jo bare av og til :-) Man er litt tommere i perioder. Og da blir det litt "tregere" innlegg hos meg ...Men liker å skrive litt hver dag uansett :-) Ha en fin kveld <3

frodith: Jeg skriver også hver dag :-)

Skriv en ny kommentar