Han er spikk spenna sprø!!!

Hei!

I dag er formen litt laber. Det ble sent og det ble moro. Jeg var på fest med noen gamle venner.... og så på #Norge komme på 15 plass. Hurra for #Israel som vant med verdens merkeligste sang #Toy, for ikke å snakke om artisten #Netta. #Eurovisionsongcontest lever i beste velgående, hurra.

Før jeg dro hadde jeg en diskusjon med gubben. Han er delvis sykemeld og bør hvile mest mulig, venter på en operasjon. Og jeg klarer ikke helt å sette ned tempoet til hans nivå, så kravene mine kommer fortløpende. For tiden så mangler jeg en komfyr i en leilighet et par timer unna der vi bor. Det som er så rart med min mann er at han ikke klarer å slappe av, gjøre som legen sier. Han bare må opp å jobbe, gjøre ting. Jeg misliker sterkt at han hele tiden står opp og gjør ting for meg, velsigne ham.

Før jeg dro på fest målet jeg bilen min. Komfyren passert helt fin inn i den. Så forsvant jeg ut og lot den "syke" mannen ligge igjen på sofaen. Han lovet til og med å ta det med ro...

 

Fest, fest, fest...skål for Norge. Det ble veldig sent.

I dag morgen stakk jeg hodet opp av dynene. Håret sto til alle kanter, og jeg hadde tykke #maskara streker under øynene. Klokken nærmet seg 11. Jeg gned #sminken utover og kikket på #gubben som sto over meg. - Var det gøy på fest? spurte han. 

Jeg nikket og satte meg opp, fikk i meg litt kaffe. - Kan du hjelpe meg å få komfyren inn i bilen i dag?

   - Vi har ingen #komfyr her?

   - Hva skjedde med #komfyren du hentet i går?

   Jeg så på ham, blikket hans unngikk meg. Jeg glodde på ham. - Vel, det var så mye rot i boden, så jeg ...sa han.

Med ett innså jeg hva min syke mann hadde gjort. Han hadde trosset jobbforbudet mitt. Øynene mine ble smale. - Du bare satt på sofaen og ventet til jeg gikk ...

Han begynte å le. - Jeg kjørte den andre veien, for å være sikker på at du ikke oppdaget meg.

 Nå var det min tur til å le. - Så nå står komfyren på plass i leiligheten?

   - Jepp! svarte han.

Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte.

 

Deveny

 

26 kommentarer

Den kaka var jo skikkelig fint Mai pyntet :)) Du får le og gråte litt om hverandre.. og deilig at komfyren er på plass er det nok i alle fall :)))

annebe: Det er sant :-)

Ja gubben her er også sykemeldt og venter på operasjon. Ikke alltid lett å tenke at han ikke kan gjøre så mye. Men den kaka så kjempe god ut!

Cathrine Ruth: Kaka var kjempe god...

Snill mann du har:)
Ellers kaken så nydelig ut:)
Ha en fin dag:)

foreignerat50: Det har jeg :)

Kaken var god.

Selvgjort er velgjort? Er det ikke det et uttrykk det?

Ble litt senere enn ellers på oss også da vi så Eurovision Song Contest i går, og gratulerer til Israel :)

Håper mannen din får operasjon slik at han blir bra igjen! Jeg tror noen ikke er skapt for å sitte rolig å se på, og må ha noe å gjøre. Du verden! Enn å flytte komfyren da :o Jeg skjønner du ble en smule sjokkert ja! Kjempegodt at komfyren er på plass :)

Ønsker deg en kjempefin søndag :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Toril sin hverdag med musikken: Han skal operere om to uker, og da håper jeg han er på beina igjen.
Han er utrolig flink og snill, ingen tvil om det :)

Ha en fin søndag du også :)

Kake så godt ut :)

Nina: Takk skal du ha

Den kaken så herlig god ut :-)) Og dette med mannen kjente jeg veldig godt igjen, gemalen her også greier ikke sitte uvirksom å stirre i intet :-) Så jeg ga opp, må bare anta at han kjenner egen begrensning og heller får diverse «pass» påskrevet av legen. Men det er jo veldig mye kjærlighet i det - så det var jo fint at komfyren kom dit den skulle :-))

Jernbanefrua..: Herlig sagt. Få diverse pass påskrevet av legen, fantastisk uttrykk. Du inspirerer forfatter fingrene mine.

Ja det er ikke lett når gubbene ikke hører på legen...kjenner til det der...Noen har ikke ro i baken...Men det er jo ikke alltid lurt da...så jeg også blir litt små irritert når min gjør ting han ikke skal..MEN så er jeg litt sånn selv..så kan jo ikke si noe...hihih...Så bra du koste deg og du må ha en god kveld!

Toini: Helt håpløst :)

Det er ikke lett å holde seg i ro, nei :)))))))

poesimylife: Nei han makter ikke det ?

Man bør gjøre som legen sier, ellers kan liksom bare glemme legen. En komfyr er kjekt å ha, håper den kommer på plass.

Helge: Helt enig :)

hahah, herlig mann du har...men håper han kviler seg nå:-) Nydelig kake, og ja....gratulerer til Israel med en meget merkelig sang:-)

CamyReed: Han er fantastisk :)

Dette høres ut som et kjent problem du :) Men komfyren kom på plass og jeg håper din mann ikke tok for stor skade av det.

Kaken så helt eksepsjonell ut. Den smakte nok like godt <3

Rita Helmi Toivosdatter Laakso: Takk sksl du ha ?

Heheheheh herlige mannen din da :-D

Grand Prix er en annen sak.......... jaja :-D

Etdiktomdagen: Han er herlig :)

Den kaken så veldig god ut:-)

Marianne: Den var kjempe god :)

Skriv en ny kommentar