Jeg skal lære å blogge!

Blogg er så uendelig mye mer enn ord...

Hei på deg!

I dag er en god dag. I dag har jeg kommet videre. Som du sikkert vet så #skriver jeg #bøker. I disse dager arbeider jeg intenst med min egen #historie. Skal ha den på plass i løpet av sommeren, og skal kanskje utgi den til #høsten. Det er en vanskelig historie, det handler om leger og mangle på behandling... En grusom historie. Det er nok sikkert derfor det komme opp #hjernesvulst temaer på #bloggen i disse dager. Jeg klarer ikke helt å tenke på så mye annet.

Det som opptar meg i tillegg til #manuset er #blogg og #bloggdesign. Jeg har så lyst på en egen kul side. Jeg ønsker meg en side som ikke ser ut som alle andres bloggdesign. Jeg hater de som ligger inne, jeg avskyr min egen side. Problemet er bare at jeg er en kløne på sånt, jeg får det rett og slett ikke til. Jeg har dillet rundt på nettet lenge, og jeg vil ha dette gratis. Jeg vil gjøre dette selv. Jeg vet, jeg setter opp for mange uoppnåelige krav....

Jeg har til og med forlatt #paradis fem ganger de siste par ukene, bare for å ta #kurs om saken. Men jeg har ikke kommet videre, jeg har ikke skjønt noe som helst av hva som skal til.

Så i dag morgens så gjorde jeg noe nytt, jeg lå i sengen og begynte å søke etter #kunnskap#telefonen. Den oppførte seg helt annerledes enn datamaskinene. Det er åpnetbart at jeg bruker mobilen til andre ting, for mitt #googlesøk ga et annet svar, enn det jeg har funnet på "datamaskinen. Jeg fant det jeg trengte.... så nå bader jeg i #html #koder og #googleanalytics. Det er bare så kult. Nå skal jeg nå målet, å lage en #webside helt selv.... Du kan finne kurset her, dette er ikke en reklame. Dette er bare min begeistring.

Kan du dette kode greiene?

Deveny

#deveny #forfatter #hei #farligenke  #turreturhelvete #skribent #skriveøvelse #visualiseringsøvelse 

12 kommentarer

Masse lykke til. Jeg må også lære dette :)

Nei jeg forstår ikke, det er det vel bare ungdommen som gjør hehe

Ønsker deg en fin lørdag <3

poesimylife: Det er viktig kunnskap :)

Du er bare så kul dame. Jeg også vil lære å blogge. Jeg må bare ta ett trinn av gangen. Nå tror jeg at jeg snart kommer springende etter deg :D

Rita Helmi Toivosdatter Laakso: du har lenke, dette blir kult :)

Kan lite om slike webgreier..og "jobber"aldri fra mobil...alt for smått for meg..hehe..

Sikkert deilig å ha godfølelsen på skriveprosessen.. God helg videre <3

annebe: Det er skikkelig digg :)

Nei det skjønner jeg ingenting av...men lykke til! du får det nok til...

Toini: Du behøver ikke kunne slikt med dine fototalenter. Dine bilder er fantastiske.

Jeg har aldri tatt meg tid til å lære meg å kode i HTML og CSS, i beste fall har jeg klart å gjøre noen mindre endringer i eksisterende bloggmaler. Men det er greit for meg foreløpig. Har blogget både i Blogger og Wordpress tidligere, og foretrekker faktisk Blogger. Wordpress syntes jeg ble komplisert, pluss at man må betale en del for de beste bloggmaler, eventuelt ha et abonnement. Jeg kan forøvrig anbefale bloggen "Blogg bedre", hun som skriver den har masse bra tips til hvordan du bygger opp en god blogg.

Budsjettbloggen: Det høres ut som du kan mye mer enn meg :)

Ahh, sliter som en tulling her fordi jeg opprettet blogg på mobilen og får ikke til et fint design! Har ikke alltid tilgang til pc, haha!

Håper du finner ut av det, og jeg også....

Heidi does life: Hjelp, det kan jeg ingentingen om. Kanskje du får ta deg en tur på biblioteket, der har de PC, så du kan få gjort noe med dette.

Skriv en ny kommentar