Har du sluttet å glede deg?

For mye TV

Hei på deg!

Ligger i sengen her, har vært #pjusk en uken tid, nå er jeg ikke lenger pjusk. Nå er jeg regelrett #sjuk, selv om det er #sommer. Det bokstavelig talt renner av nesen og jeg hoster som en ku.

Vet ikke om det bildet fungere helt, er litt usikker på hvordan en ku er som #forkjølet...:) Men i alle fall jeg ligger i sengen med #MAC, orket ikke å lese noe særlig, så det blir mye #Netflix. Du vet starte på en seire sesong 1, episode 1.... og slutte når Netflix hopper ut av #linken.

Binge watching tror jeg det heter på #engelsk. Er ikke helt sikker på hva vi kaller det på #norsk. Jeg hater å se på #TV på den måten Jeg gjorde det mye før. Glodde og glodde.... også var det over. Jeg vet at mange gjør det sånn, jeg også når jeg er syk, men...

Det er noe med den gamle måten å se TV på. Du konsumerte episode, så måtte du vente, tenke litt på hva som skulle skje, fordøye historien før du fikk en ny. Jeg liker den gamle måten bedre. Jeg digger å la ting synke inn, glede meg til neste gang. Det er noe med den gammeldags spenningen.

Hva synes du? Liker du å se alt på en gang, eller liker du også å glede deg til neste gang?

Deveny

PS! Jeg kommer tilbake som leser når dette slimet gir seg og jeg reiser meg fra dynene.

#luther #Marcella

28 kommentarer

Vi kjøper hele serier og koper en hel kveld vi, episode etter episode :-D

frodith: sånt blir jeg sliten av, gjør det bare når jeg er syk.

Vi ser ikke noe særlig på TV lengre, men den gangen jeg så en del så husker jeg hvor kjedelig det var å vente ja. He he, men det var jo en sjarm med det også - serieromaner fungerer på samme vis, avslutter spennende og en må vente ;-) Jeg har nok noen tv-serier i hyllen også - jeg likte best de som gikk før jeg, nesten ikke peiling på hva som går nå - og Netflix har jeg ikke. Går glipp av mye da har jeg skjønt ;-) Hehe. Kos deg med dagen din.

Jernbanefrua..: Tror ikke du går glipp av noe. Det er deilig å leve uten så mye skjerm.

Du må ha god bedring!

Toini: takk skal du ha :)

Jeg liker av og til å se episode etter episode. Men jeg kan godt vente også😊

Unni: det er bra å gjøre begge deler.

Jeg liker at jeg kan se det når jeg ønsker. Ser mye på Netflix og da også serier.

Bøker kjøper jeg også brukte serier av. Da hele serien på en gang. Bare å ta en ny bok i serieromaner når jeg er ferdig med den ene boka. Jeg sluker alt av slike romaner (nesten).

God bedring til deg, vennen <3

poesimylife: du er dårlig på å vente altså.

Foretrekker å se én episode, og så vente til den neste kommer på TV. Så Downton Abbey på den måten, og det ble til ukas høydepunkt.

Kanskje vi lettere enn før får dårlig samvittighet, fordi vi velger helt selv når vi skal se på TV? Hvis du ser programmet når det går på TVen, så kan du slappe av den tiden fordi da er det serietid, framfor å tenke på at du heller skulle gjort noe annet enn å sitte der og glo.

Å være syk i juni er noe av det verste som er! Måneden går så fort selv om man ikke er syk. Med sykdom så forsvinner den helt. :c

pebble: ikke sant og glede deg til nestegang.

Det er kjempe kjipt å være syk i juni.

Kjære deg, god bedring. Håper du kommer deg snart. Jeg liker også å se på Netflix og Macela er en av de seriene jeg digger. Men er enig med deg at "gamlemåten" å se TV på var bedre. En epidose (ja jeg skrev epidose) også vente til neste uke på neste epidose :D

Rita Helmi Toivosdatter Laakso: takk skal du ha. Marcella er bra.

Jeg klarer nesten ikke å vente når jeg ser på seriene, Jeg måtte se nesten alle episodene til øynene blir firkantet og jeg besvime av trøttheten:)

God bedring!

foreignerat50: det kan bli intenst.

Ja, det blir så spennende noen ganger at jeg blir dratt inn i historien:)

Jeg liker best Korean serier fordi de er mer milde i forhold til engelske serier som har mye vold og ting som jeg ikke er begeistret over:)

foreignerat50: Jeg skjønner.... Da er det sikkert kjipt å vente :)
Hva slags serier ser du, har du en tittle, finner jeg det på netflix?

Ser ikke så ofte på serier..men når vi gjør.. orker jeg max å se en eller to episoder på samme kvelden..og jeg må se det på tv skjerm... Riktig god bedring <3

annebe: vi er litt like der :)

Jeg liker best å se flere episoder på en gang. Føler jeg får koblet ut hjernen lenge nok av gangen ved å gjøre det slik!

transmotion: det er selvfølgelig også viktig :)

Din siste jeg så var tittelen " "About time" korean men engelsk tekst. Ikke nettflix, men google:) det er gratis

Ligaya: Den skla jeg titte på når jeg har anledning :)

Serie som går på vanlig tv, liker jeg å se en etter en når de kommer på tven, men når det kommer til netflix så syns jeg det er helt greit å se alt sammenhengende! :D

Therese Bråthen: Jeg skjønner :)

Ser lite på TV, men bruker Netflix en del. Av og til kan jeg se flere episoder etter hverandre dersom hele sesongen er tilgjengelig, men som regel blir det èn episode pr. dag. Følger med på en utrolig spennende SciFi-serie for tiden, der jeg må vente en uke mellom hver episode, og jeg gleder meg som en unge :)

Budsjettbloggen: nettopp, det er denne ventingen som faktisk er kul.

Skriv en ny kommentar