Visste du at high tekyteky må møte low tekyteky?

Så ikke russerne kommer og tar deg...

Hei på deg!

I dag er en ny dag bak en #datamaskin. Jeg jobber med #ord og #manus, selv om det er #sommer. #Familien kommer ikke før i neste uke, da blir det bare #ferie. Jeg må skynde meg å få setningen klare til #språkvask, samtid som jeg utvikler alt det jeg har lært på om markedsføring på internett. jeg føler meg som en eldgammel #kjerring som strevet med #pixel, #googletag og annet dritt. 

#Data og #markedsføring er så utrolig kjedelig og uinspirerende, men det må til... og jeg har lært at jeg må ha en #googleprofil. Jeg har blogget en stund, faktisk siden 2011, og trodde jeg kunne det meste om #plattformer, men så viser det seg at jeg ikke kan mye. Hvem visste at det går an å #blogge#google. Det går an å ha en egen #profil der, skrive innlegg.

Vel det går faktisk an. Det er mye kult som kan gjøres der inne. Den som bare hadde 50 timer i døgnet og 35 timers arbeidsdag... da hadde nok alt kommet på plass med en gang.

Huff, jeg vandret rundt i mitt eget kaos i dag. Nå må jeg komme meg tilbake til poenget. Jeg har som sagt åpnet en #googlekonto, og den må #verifiseres. Det er ikke nok med #sms og #e-post. Jeg tror det har noe med det #amerikanskevalget og #russerne å gjøre, google ønsker å vite hvor du bor. Så nå må altså den store #teknologikjempen google bruke noe så #gammeldags og kjedelig som et brev med #snailmail for å #verifisere meg som bruker.

Så high tekyteky må gå low tekyteky.... for å vite holde orden på hvor jeg faktisk bor, hvor firmaet mitt eksisterer. 

Visste du dette?

Verden går videre, og russerne skal ikle få påvirke flere #valg og #posten for mer å gjøre.

Deveny

high tekyteky og low tekyteky tror jeg kommer fra #thebigbang

 

 

8 kommentarer

Jeg visste ikke alt dette, det holdt med å finne ut starten for jeg har ingen intensjoner om å la alt av kosmos vite hvor jeg bor og hvilken farge jeg har på shortsen ;-) he he. Jeg er ikke noe fan av at kosmos skal vite alt om alle :-) Bortsett fra det høres det jo likevel moro ut, mulighetene som kan ligge i det :-))

Jernbanefrua..: Ikke sant, jeg tror dette med brev handler om sikkerhet og russerne. Det kan jo hende de skal komme og ta meg.... her jeg sitter og taster :-)

Du er jammen på hugget tekno-messig om dagen. Finner ut av mye blogg-greier og markedsføring osv. Jeg holder meg stort sett til det gamle...på mange måter. Skulle gjerne brukt litt mer film i bloggen, men det kommer... :-)

frodith: Jeg må jo lære litt og jobbe med markedsføring av boken min :) Da blir det mye nytt :)

Det er så mye man kan lære hvis man har tid. Jeg hadde opprettet google konto for lenge siden pga jeg hadde en engelsk blogg før. Men man kan ikke få tiden til alt. Så nå har jeg bare norske bloggen.

Men jeg kunne tenke meg å lære å legge en video til bloggen, men har ikke lært det ennå.

Lykke til med deg!

foreignerat50: Takk skal du ha.

Er det ikke bare å last opp videoer?

Jeg må gjøre dette på jobben, det er slitsomt, men det må gjøres.

Nei dette viste jeg ikke... ha en god skrivende dag..

Toini: Vi lærer noe nytt hver eneste dag :)

Skriv en ny kommentar