Litt komplisert mat i dag :)

Kyllingtagine

Hei p deg!

I dag ble det litt mer komplisert #mat. Jeg var ute etter noe med #smak. Da lager jeg alltid #klassisk #kyllingtagine....nam :) 

Jeg har ikke oppskrift jeg bare slumser i vei. #Salt, #spisskummen #gurkemeie, #pepper, #olivenolje, #rosiner, #koriander #harissa, #kikerter, #paprika, #lk, #purre, #kylling, #kapers, #sitronsaft og sikkert litt annet. Gni kjttet inn med krydder og lag alt i bunnen p en #ildfastform. Jeg bruker p#yrex, Fatet i #keramikk, bruker jeg bare som #serveringsfat. Fr ikke dette til med ekte tagine gryte. Det blir bare rart.... dessuten s vil jeg ikke delegge gryten som kommer helt fra #Agadir i #Marokko

Serverer dette med #pitabrd eller #pariserloff.

Liker du mat som ikke kommer fra Norge?

Bon apetitt.

Deveny

#sommer #sommermat #tjme #frder #ferie #feriemat

14 kommentarer

frodith: Nam, nam!

Ser godt ut..men jeg er nok litt for kresen...mye av det dere syns er godt...er ikke godt i min munn..hihih..Men det SER nydelig ut!

Toini: utenladsk kan smake fremmed. Det er ikke alle som liker det ?

Ser nydelig ut, flink du.

solliv: takker og bukker

hektapainterior: det var nydelig

Jeg liker prve andre oppskrifter. Synes at det er spennende😊

Ligaya: s moro. Mat fra din del av verden er nydelig.

Seline Ekelund: Takk :)

Skriv en ny kommentar